محل تبلیغات شما



مشخصات این فایل عنوان:دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميري فرمت فایل: word(قابل ویرایش) تعداد صفحات:94 این مقاله در مورد دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميري می باشد. بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميريمقدمهشير و فرآورده هاي آن از ديرباز جايگاه خاصي در فرهنگ غذايي اقوام و ملل مختلف داشته اند و در هر سرزمين به تناسب عادت ها و سنت هاي مردم آن، محصولات گوناگون و متنوعي از شير تهيه شده كه در اثر مرور زمان و روابط بين .




هر چی که بخوای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی